Financiële opleidingen niet droog en saai. Het kan! Markant vzw helpt jou

MarkantBudgetBMI_URL_Tijdens de opleidingen van MarkantBudget geven we jou de kans om op 3 uurtjes tijd en in je buurt je financiële kennis te verbeteren op een toegankelijke manier en in mensentaal. Verdien deze investering snel terug! Je betaalt, als niet-Markantlid, slechts 10 euro per sessie als je voor 5 februari inschrijft. Dat is een buitenkansje voor zulke laagdrempelige opleidingen die het verschil maken voor jouw zaak!

En er is nood aan zulke opleidingen. Wist je dat uit onze BMI-test, die 1.300 vrouwen invulden op www.markantbudget.be, blijkt dat zaakvoersters nog steeds buizen, met een gemiddelde score van 3,9/10, op vragen over financiële basiskennis? En dat de deelneemsters na de sessies 83% scoren op de financiële kennistest?

Wil jij ook kunnen meepraten met je boekhouder, bankier, en niet voor verrassingen komen te staan? Dan zijn de Budget@Business sessies beslist iets voor jou.

Voor wie? Onderneemsters, kaderlenen, vrije beroepen, meewerkende echtgenotes, kortom iedereen die professioneel een budget beheert.

In Antwerpen (Den Bell, Francis Wellesplein 1) telkens van 19u-22u:

5 februari 2015 – Budgetbeheer met Mirjam Vermaut
12 februari 2015 – Kredieten/leningen met Marijke Roelants
26 februari 2015 – Successie/huwelijk met Ann Maelfait
5 maart 2015 – Pensioenen met Ann Van Ballaer
12 maart 2015 – Investeren met Pieter Van Neste en Stefaan Vanden Berghe
Ook nog in Brugge, Vilvoorde, Hasselt en Gent.

 

Al 250 vrouwen namen deel aan de Budget@Home sessies in Brugge en Antwerpen. Al 800 vrouwen schreven in. Ben jij de volgende? www.markantbudget.be

Wil je van de actie genieten om als niet-Markantlid aan 10 euro per sessie te kunnen deelnemen? Stuur voor 5 februari een mailtje naar florence.verschueren@markantvzw.be.