Hoe kan ik mijn diensten aanbieden aan de stad?

Stad Antwerpen neemt zelf heel veel producten en diensten af.  Hoe kan u als bedrijf uw diensten aanbieden aan de Stad Antwerpen?

Enerzijds kan u ingaan op bestaande overheidsopdrachten en anderzijds kan u uzelf ook aanbieden als potentiële leverancier.

Alle overheidsopdrachten zijn terug te vinden op de federale overheidswebsite www.publicprocurement.be. U kan er de database doorzoeken naar opdrachten binnen uw vakgebied.
Alle bestekken uitgeschreven door stad Antwerpen vind je ook terug op http://www.ondernemeninantwerpen.be/advies-en-ondersteuning/zaken-doen-met-de-stad/overzicht-van-aanbestedingen
Het gaat vaak over een raamcontract, wat betekent dat de geselecteerde bedrijven voor meerdere jaren zullen samenwerken met de stad.

Bedrijven kunnen ook opgenomen worden in het adressenbestand van potentiële leveranciers. Ze worden dan aangeschreven als er een product of dienst gezocht wordt in hun sector: http://www.ondernemeninantwerpen.be/advies-en-ondersteuning/zaken-doen-met-de-stad/spontane-kandidatuur